HET KATTENCAFÉ

Kattencafé Theesalon 't Gooi International is een zeer authentiek trefpunt van bijeenkomsten van wereldse mensen die bewust het leven beleven en respect hebben voor alles wat leeft en bloeit. Het kattencafé is gevestigd in Villa 14 in Hilversum en brengt Kunst & Kommunicatie dat van welstand getuigt. De boodschap is: ' To Respect Nature is Respecting yourself.'

Lees meer »

HIGH TEA

Wil je een kopje thee/koffie of uitgebreide High Tea, meet & greet in een bijzondere, artistieke locatie meemaken? Kom dan gezellig naar het kattencafé 'High Tea in Cat Heaven.' In dit kattencafé kan je stijlvol genieten van een heerlijke, luxe high tea tussen de katten. De High Tea kan vanaf 4 personen worden gereserveerd.

Lees meer »

BED & BREAKFAST

De bed en breakfast is ook gevestigd in de authentieke Villa 14 't Gooi (Hilversum) en beschikt over een eigen ruimte op de begane grond. Tijdens je verblijf word je vergezeld door 6 liefdevolle katten. Sandra Hermann zal gedurende je verblijf je persoonlijke gastvrouw zijn. Naast de bed en breakfast kan je ook het kattencafé bezoeken dat in hetzelfde pand is gevestigd.

Lees meer »


Ik heb met een paar vriendinnen een high tea in Sandra's Kattencafé gehad en dat was een geweldige ervaring. Niet alleen is het heel bijzonder om al haar kattenvriendinnen te ontmoeten, maar Sandra zelf is ook heel bijzonder. Haar liefde voor dieren, haar uitstraling, haar fotowereld; zoals Sandra is er maar één op deze aardbol. Gewoon een keer doen!

Management Assistent and eigenaar van Together Management Support & Self-confidence

« Vorige
Volgende »
Translate