KATTENCAFÉ THEESALON ‘T GOOI INTERNATIONAL

Per 1 april 2015 heeft Sandra Hermann Photography-Dubai het eerste Nederlandse kattencafé in Hilversum geopend, namelijk: Kattencafé Theesalon ’t Gooi International. Dit is momenteel de grootste kattencafé in Hilversum én in Nederland. Het is gelegen in ’t Gooi en beschikt over een eigen Bed & Breakfast waaraan High Tea arrangementen kunnen worden gekoppeld.

Het is een zeer authentiek trefpunt van bijeenkomsten van wereldse mensen die bewust het leven beleven en respect hebben voor alles wat leeft en bloeit. Het brengt Kunst & Kommunikatie dat van welstand getuigt met als boodschap: ”To Respect Nature is Respecting yourself.”

Het kattencafé is op de begane grond van Villa 14, net zoals de fotostudio van Sandra Hermann Photography The Netherlands. De High Tea arrangementen zijn van 15:00u tot 18:00u te boeken. Daarna is de Bed en Breakfast beschikbaar van 6 uur 's avonds tot de volgende dag 11 uur 's ochtends.

Het kattencafé kan alleen bezocht worden op reservering voor een complete High Tea, theetje/koffietje, etc. via het telefoonnummer +31 (0) 6 53 64 30 46. Op dit moment wonen er 9 (ex-zwerf)katten waarvan zeven katten uit de straten van Dubai komen en 2 fosterbabies uit Sharjah, UAE. Deze twee baby’s zullen binnenkort naar hun forever home vertrekken elders in Hilversum.

SANDRA HERMANN

Sandra Hermann is een zeer gepassioneerde vrouw met een aangeboren talent voor natuur, dieren en het leven. Ze vindt het belangrijk om omringt te worden met de natuur en hecht veel waarde aan wat er leeft en bloeit in de wereld. In de afgelopen jaren heeft ze veel dieren kunnen redden uit een levensbedreigende situatie in zowel Nederland als Dubai. Enkelen hiervan heeft Sandra ook onder haar eigen vleugels genomen en zijn ondergebracht in het kattencafé. Met haar authentieke persoonlijkheid onderscheidt zij zich van anderen en ziet ze dingen in de wereld ook vanuit een ander perspectief.

Verder is Sandra een internationale fotografe. Haar liefde en passie voor dieren is dan ook terug te zien in haar fotografie. Met haar fotografie en het kattencafé wilt ze ook anderen ervan bewust maken dat het belangrijk is om oog te hebben voor de natuur, de dieren en het leven. Zou je meer willen weten van Sandra? Bekijk eens haar portfoliowebsite.

Translate