Animals & Beauty

Op 16 juni 2016 was er een presentatie met Sandra Hermann en haar mooie kat Miss Victoria. Een vrouw die zowel in Dubai als in Nederland werkt als beeldende kunstenaar. Sandra Hermann heeft een grote passie voor dieren en schoonheid. Tijdens deze presentatie heeft Sandra haar kattencafé gepresenteerd ‘Kattencafé Theesalon ’t Gooi International’ en heeft ze verteld wat het precies inhoudt. Via het kattencafé wil ze uitdragen waarom dieren zo belangrijk zijn voor de mensen en mensen voor dieren. Het podium was bedekt met allerlei fotomaterialen en speelgoed van katten die de presentatie tot leven bracht.

Een quote die Sandra Hermann Photography-Dubai tijdens deze presentatie gaf was: “Animals are beautiful and we human will live longer, happier, healthier and will become more beautiful human if respecting and living in harmony with animals.” De Nederlandse vertaling:

“Dieren zijn een grote schoonheid en wij mensen leven langer, zijn gelukkiger, gezonder en veel mooier als we in harmonie samen zouden samen leven met dieren.”

Deze presentatie werd via en bij Gooische Zakenvrouwen in ’t Brinkhuis te Laren gehouden.

Translate