SLAPEN IN HET KATTENCAFÉ MET KATTEN

De bed en breakfast is gevestigd in de authentieke Villa 14 ’t Gooi (Hilversum). Je hebt een eigen ruimte op de eerste verdieping met een terras. Op deze verdieping vind je naast de slaapkamer ook de badkamer. Tijdens je verblijf word je vergezeld door 6 liefdevolle katten en Sandra Hermann. Zij zal gedurende je verblijf je persoonlijke gastvrouw zijn. Naast de bed & breakfast kan je ook gezellig een theetje of een kopje koffie komen drinken in het bijbehorende kattencafé dat in hetzelfde pand is gevestigd.

Faciliteiten
✓ Internet
✓ Hemelbed
✓ Terras/achtertuin
✓ Balkon
✓ Bibliotheek
✓ Televisie
✓ Parkeerplaats

De omgeving
Villa 14 ’t Gooi is in een zeer rustige, groene omgeving gelegen. Het pand is makkelijk te bereiken met zowel het Openbaar Vervoer als met de auto. Het station ligt namelijk op een steenworp afstand van het kattencafé. Bovendien ligt het centrum op 5 minuten loopafstand. In de omgeving vind je veel natuur en een park waar je heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van het prachtige natuur.

Lijkt het je leuk om een nachtje (of meer) te blijven overnachten of heb je vragen met betrekking tot de bed & breakfast? Dan kan je contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0) 6 53 64 30 46 of het contactformulier.

Bed en Breakfast in het Kattencafé Theesalon 't Gooi
Translate