ALL YOU NEED IS A TEA AND A CAT

Sandra Hermann heeft momenteel 7 (ex-straat)katten uit Dubai in haar Kattencafé Theesalon. Dit kattencafé bestaat sinds 1 april 2015. In dit authentieke en hemelse kattencafé van ruim 120 m² kan je een heerlijke theetafel reserveren of een luxe High Tea met diverse mogelijkheden boeken. Het is een unieke ervaring om met de 7 lieve katten van het Kattencafé Theesalon 't Gooi International te highteaën. Er is een mogelijkheid om een complete High Tea te reserveren vanaf 4 personen in allerlei thema's. Maar ook kan je gewoon een heerlijk theetje met lekkers komen drinken vanaf 1 persoon t/m 15 personen.

Het kattencafé is ontstaan uit een idee van 20 jaar geleden toen Sandra een theesalon wilde opzetten met de Gooische vogels: Bosduif Birdy en Whoopi de kauw. Via haar kattencafé kan je (geredde) katten (en ook honden) adopteren die uit Dubai (UAE) zijn komen. Deze dieren worden tijdelijk verzorgd bij haar vriendinnen in Dubai. Mocht je interesse hebben voor een adoptie? Dan kan je contact op nemen met Sandra Hermann of bellen naar +31 (0) 6 53 64 30 46.

Sandra, die haar hele leven thee drinkt en hoeden draagt, wilt met de opzet van haar kattencafé Theesalon mensen aantrekken die zich werelds durven op te stellen en die het leuk vinden om een chic theetje bij haar te drinken. Tegelijkertijd is de theesalon met de uitstraling van het kattencafé een intermediair voor dieren in nood. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten, wat Sandra graag wilt. Ze is een echte glamour-girl met een hart voor dieren en natuur.

Voor reserveringen voor een theetafel (van 1-10 personen) of een luxe high tea (vanaf 4 personen) kan je bellen met bovenstaand telefoonnummer.

HIGH TEA ARRANGEMENTEN

Kattencafe Theesalon 't Gooi International is exclusief. De tafels zijn luxe opgedekt en de High Tea is ervaring om nooit meer te vergeten. Er wordt voor 70% Eko Biologisch geserveerd en alles van het dier afkomstig is 100% eko biologisch. Dit zijn de keuzes:

1. Theetje (intercontinentaal)
2. Theetafel (kleine high tea)
3. High Tea (verlate lunch in kleine etappes)

Alle keuzes zijn intercontinentaal luxe met onbeperkt thee. Tijdens de High Tea worden water en thee geschonken van onbeperkt Spaans mineraal water. De High Tea kan naar wens alleen vegetarisch worden geserveerd en als er vlees wordt geserveerd is dat afkomstig van biologische boerderijen waar het vee een gelukkig leven hebben gehad. Net zoals de producten die worden gebruikt voor de hapjes, zoals eieren en kaas. Daarnaast eten de katten ook biologische kattenvoer.

* Dresscode wordt op prijs gesteld.

Tea Quiero is het nieuwste thee merk dat je kan drinken in Kattencafe Theesalon 't Gooi International. Tea Quiero betekent letterlijk 'I love tea'. Het nieuwe Spaanse theemerk Tea Quiero wordt alleen geschonken en verkocht in het enige echte kattenkasteeltje in Nederland. Het is een overheerlijke Eko biologische thee. Zelfs de theezakjes zijn van mais-bladeren gemaakt!

Kom een theeetje drinken samen met de Aristo-Cats, ooit zwervende straatkatjes uit Dubai, Abu Dhabi en Griekenland, die een prins-heerlijk lekker lui leven leiden in dit authentieke kattencafé.

Translate