Ontmoet de katten van Kattencafe Theesalon ’t Gooi International

Lord Assad

Hij is de leider van de groep en is echt de baas. Alle katten staan onder hem en zo hoort het ook. Hij is de enige die via zijn eigen kattendeurtje naar buiten kan (die werkt op zijn chipnummer). En dat doet hij wel 20 tot 30 keer per dag. Als hij luidruchtig miauwend natgeregend binnenkomt, verwacht hij dat hij met een handdoek netjes wordt afgedroogd en dat gebeurt maar al te vaak. Lord Assad is de slimste van de groep en wordt ook wel Mr. Brains genoemd.

Miss Victoria

Knappe en intelligente Miss Victoria is de enige kat die echt, maar dan ook echt kan communiceren. Zij gaat als enige van de groep op pad met de auto en wordt aan een tuigje in de tuin van het kattencafé uitgelaten. Vicky, zoals ze ook wordt genoemd, denkt dat ze een ‘hond-aap‘ is en geen kat. Victoria is uit de sloppenwijken gehaald in Deira (Dubai) en van de straat gered met haar vier kleine baby’s in mei 2013. Zij ging vele malen naar de adoptie dagen in Dubai. Zelfs in Nederland was er geen belangstelling voor haar. Sinds het kattencafé, geopend sinds 1 april 2015, is zij de meest geliefde kat van de gasten en wordt regelmatig gevraagd of zij voor adoptie mogelijk kan zijn. Maar Miss Victoria heeft inmiddels haar plaats gevonden als ambassadrice van de straatkatten van Dubai in het Kattencafé Theesalon ’t Gooi International.

Ginger

Komt uit een achterbuurt in Deira (Dubai) en had een kogel in haar bovenbeen die verwijderd is door de dierenarts aldaar. Ze had nog snel 4 witte baby’s te verzorgen die gelukkig ter adoptie gingen. Maar Ginger bleef achter, niemand wou haar hebben. Daarom had zij het geluk om naar Nederland af te reizen, waar ze terechtkwam in een kattenhemel.

Fleurtje

Fleurtje

Fleurtje is de enige met een Nederlandse naam en zij is de kattenkop van de groep. Ze kan erg zeuren om aandacht en dat krijgt ze dan ook. Fleurtje is aanhankelijk en zit regelmatig op schoot, maar ze is vaak een echte kattenkop. En waarom ook niet?

Batman

Hij was het magerst van de hele groep bij binnenkomst. Een waar skeletje toen hij net van de straat in huis kwam in Dubai in September 2013. Samen met Fleurtje ging hij vele malen naar de adoptiedagen, maar zijn uiteindelijke lot was het kattencafé in Hilversum. Batman is het circus-aapje en doet graag allerlei kunstjes voor de lekkere kattenkoekjes. Hij is daarom nu ook de zwaarste kat geworden.

Bandar (Baby)

Vier dagen voor vertrek naar Nederland, eind juni 2014, werd hij in een grote vuilcontainer gevonden. Hij probeerde met alle macht eruit te komen, maar hij was te klein en de container was veel te hoog. Wat een geluk dat hij ontdekt werd en dat hem de reis naar Nederland te wachten stond, wat hij nooit had durven dromen. Hij reisde als 7e kat mee naar Nederland, terwijl KLM maar zes katten toestond. Op flink aandringen werd hij uiteindelijk toch geaccepteerd op de vlucht als handbagage. Baby kan heerlijke knuffels geven op commando. Net zoals Batman is hij ook een echt circus-aapje.

Bella

Bella is een allemans katje waarmee je heerlijk kan kroelen en die gezellig op je schoot komt zitten op de bank. Ze komt uit Ajman, een andere Emiraat uit de UAE. Ze heeft een lange tijd geleefd in een ghetto als straatmeisje, maar is in 2016 terechtgekomen in het kattencafé en is nu een aristomeisje.

Translate